המרק טעים חם, בטמפרטורת החדר ואפילו צונן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
דופקים על גבעולי הלמון גראס בעזרת פטיש שניצלים כדי למעוך אותם מעט ולשחרר את הארומה.
2
מביאים לרתיחה בסיר קטן קרם קוקוס, כוס מים, עלי קפיר ליים, גלנגל ולמון גראס.
3
מוסיפים פטריות ובצל סגול ומבשלים 3-2 דקות.
4
מוסיפים עגבניות, בצל ירוק, מיץ לימון ורוטב דגים ומבשלים כ- 1/2 דקה.
5
טועמים ומוסיפים מיץ לימון ורוטב דגים לפי הטעם. אפשר להוסיף גם סוכר חום.