תבנית מלבנית בגודל 30×20 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסירופ קפה
אופן ההכנה
1
מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה. מוסיפים מסקרפונה ויוגורט וממשיכים להקציף לתערובת אחידה ויציבה.
2
ממיסים קפה נמס במים רותחים ומעבירים לקערה רחבה. טובלים את הבישקוטים בקפה (במהירות, כדי שלא יהפכו לסמרטוטיים) ומניחים בשכבה אחידה בתחתית התבנית. יוצקים 1/3 מכמות הקרם מעל הבישקוטים ומיישרים בעזרת פלטה או גב של כף. מסדרים באותה צורה עוד 2 שכבות של בישקוטים וקרם (כך שבסך הכל יש 3 שכבות בישקוטים ו-3 שכבות קרם).
3
מכסים בניילון נצמד (נזהרים שהוא לא ייגע בקרם) ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות (עדיף ללילה). לפני ההגשה בוזקים אבקת קקאו.