החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
לטופינג
לצ'אטני
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הבצק
1
מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה את חומרי הבצק במשך כ-8 דקות עד שהוא רך וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים כשעה בטמפ' החדר. מפילים את הבצק כל חצי שעה במהלך ההתפחה להוצאת אוויר. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים מעט גדולים יותר מכדורי פינג פונג. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומקומחת ומתפיחים כחצי שעה.
מכינים את המלית
2
מערבבים בקערה את החומרים ומניחים במקרר.
מכינים את הצ'אטני
3
מניחים את החומרים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות עד שהתפוחים מתרככים אך נותרים במרקם אל דנטה.
מרכיבים ואופים
4
מחממים תנור ל-250 מעלות (אם יש לכם אבן שמוט, זה הזמן להשתמש בה) או מדליקים טאבון. פותחים כל כדור בצק על נייר אפייה לסירה בעובי 1/2 ס"מ ובאורך 25-20 ס"מ.
5
מניחים את תערובת העוף על הבצק ואופים במשך 12-10 דקות בתנור או 4-3 דקות בטאבון.
6
מניחים תלוליות מהצ'אטני על המלית, מפזרים כוסברה ומגישים מיד.