לאופן ההכנה המלא, צפו במתכון בסוף הסרטון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
פורשים בצק על משטח עבודה וחותכים אותו לשישה ריבועים. מניחים בתבנית.
3
מורחים על הבצק שכבה דקה אך נדיבה של קרם גבינת שמנת עיזים ומשאירים שוליים נקיים של שניים־שלושה מ"מ. מסדרים מעל מניפה עגולה של פרוסות זוקיני ותפוח. מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח, פלפל, זרעי כוסברה ופפריקה מעושנת. מניחים במרכז כל מאפה פרוסת גבינת חלומי ועלי אורגנו טרי.
4
אופים בשליש התחתון של התנור כ־20 דקות להזהבה יפה. מעבירים את התבנית מתחת לגריל העליון וממשיכים לאפות 2 דקות נוספות, עד שהגבינה מתחילה להיחרך.