מתכון

מגש פירות עם שייק אבטיח

מגש פירות טריים על מצע קרח גרוס לצד שייק אבטיח מתובל וקפוא

6,746 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
מגש פירות עם שייק אבטיח של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה
מגש פירות עם שייק אבטיח של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה

גיוון: מוסיפים לשייק בוסט אלכוהולי — רגע לפני ההגשה מוזגים לכל כוס שוט של וודקה, ערק או קמפרי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשייק אבטיח

אופן ההכנה

מכינים שייק אבטיח

1

טוחנים במעבד מזון את תכולת האבטיח, מוסיפים את שאר מרכיבי השייק וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מעבירים את השייק לתבנית רחבה ושטוחה ומניחים במקפיא עד שהתערובת מתייצבת (ועוד לא קופאת לגמרי).

2

מוציאים את התבנית מהמקפיא ומגרדים את התערובת בעזרת כף או מזלג לכוסות כך שמתקבל מרקם של ברד.

מגישים

3

חותכים את הפירות הגדולים (אבטיח, מלון, מנגו) לקוביות בינוניות. מסדרים את כל הפירות על קרח בצלחת הגשה גדולה ומגישים לצד השייק.