גיוון: מוסיפים לשייק בוסט אלכוהולי — רגע לפני ההגשה מוזגים לכל כוס שוט של וודקה, ערק או קמפרי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשייק אבטיח
אופן ההכנה
מכינים שייק אבטיח
1
טוחנים במעבד מזון את תכולת האבטיח, מוסיפים את שאר מרכיבי השייק וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מעבירים את השייק לתבנית רחבה ושטוחה ומניחים במקפיא עד שהתערובת מתייצבת (ועוד לא קופאת לגמרי).
2
מוציאים את התבנית מהמקפיא ומגרדים את התערובת בעזרת כף או מזלג לכוסות כך שמתקבל מרקם של ברד.
מגישים
3
חותכים את הפירות הגדולים (אבטיח, מלון, מנגו) לקוביות בינוניות. מסדרים את כל הפירות על קרח בצלחת הגשה גדולה ומגישים לצד השייק.