מתכון

מסבחה צ'ולנט

נשאר לכם קצת חמין משבת? הופכים את השאריות למסבחה כיפית

20,396 בשלנים התעניינו במתכון זה
מסבחה צ'ולנט של לייזה פאנלים. צילום: לייזה פאנלים
מסבחה צ'ולנט של לייזה פאנלים. צילום: לייזה פאנלים

כך תבזבזו פחות מזון במטבח ותנצלו נכון את השאריות

מה מכינים עם פירה?

מה מכינים עם לחם ישן?

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים שאריות שעועית וחומוס מהחמין בסיר, מוסיפים חצי כוס מים, מבשלים על להבה בינונית כמה דקות ונותנים לקטניות להפריש עוד קצת עמילן.

2

מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומוסיפים טחינה דלילה. אוכלים עם סחוג ירוק, ביצה ותפוח אדמה חומים מהחמין (אם נשאר), חציל מטוגן (אם יש) פטרוזיליה קצוצה רעננה ומיץ לימון.