מתכון

מרק כפרי של פטריות וגריסים

מתכון קל וטעים למרק גריסים עם פטריות יער ושמפיניון

28,969 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
מרק כפרי של פטריות וגריסים. סגנון: אוריה גבע | צילום: אסף אמברם | כלים ואביזרים: אוסף פרטי
מרק כפרי של פטריות וגריסים. סגנון: אוריה גבע | צילום: אסף אמברם | כלים ואביזרים: אוסף פרטי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים בצל, גזר, שומר וקולרבי 5 דקות עד שהבצל מזהיב. מוסיפים חוויאג' ושום ומטגנים דקה עד שעולה ניחוח.

2

מוסיפים תפוחי אדמה ופטריות ומטגנים 3 דקות עד שהפטריות מתחילות להזהיב. מוסיפים גריסים, מלח ופלפל ומערבבים.

3

יוצקים ½1 ליטר מים רותחים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 30 דקות על להבה נמוכה עד שהגריסים מתרככים.

4

מוסיפים שמיר קצוץ, מערבבים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.