החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה עדשים ומים בסיר גדול. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ- 30 דקות או עד שהעדשים מתנפחות, צבען דוהה והן מתרככות. מכבים את האש.
2
מחממים במחבת שמן, מוסיפים בצל ומטגנים 5 דקות עד הזהבה. מוסיפים שום, דלעת, תרד, ג’ינג’ר, משחת קארי, מלח ופלפל ומטגנים 4-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתרד קמל.
3
מעבירים את תערובת הדלעת והתרד לסיר עם העדשים ומערבבים. מוסיפים מיץ לימון וכוסברה, מערבבים, מכסים ומבשלים עוד 20 דקות על להבה בינונית-נמוכה או עד שהעדשים והירקות רכים.
4
טועמים, מתקנים תיבול ומסירים מהכיריים. אם רוצים, מוסיפים חלב קוקוס ומביאים לרתיחה לפני שמסירים מהכיריים.
5
מגישים עם חצאי לימונים.