מתכון

מרק עוף ובוטנים אסייתי

מרק מנחם ועשיר, המבוסס על מרק עוף מתובל בחמאת בוטנים, ליים וקארי אדום

37,560 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2020
מרק עוף ובוטנים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
מרק עוף ובוטנים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מגישים עם רצועות של ירקות חיים, שמתרככים מעט מהמגע עם חום המרק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה מרק עוף עם תבלינים, ליים, חמאת בוטנים וקארי. מערבבים ואם נדמה שהמרקם "שבור", מערבלים בעזרת מוט ריסוק עד שנוצר מרק חלק וקטיפתי.

2

בינתיים צולים חזה עוף במחבת פסים לוהטת עם שמן כ-6-4 דקות מכל צד. מכסים ומניחים לצינון למשך 10 דקות. פורסים דק.

מגישים

3

מניחים בכל קערית 3 פרוסות חזה עוף צלוי, נבטים, גזר ובצל ירוק. יוצקים מעל מרק רותח ומקשטים בכוסברה.