מגישים עם רצועות של ירקות חיים, שמתרככים מעט מהמגע עם חום המרק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה מרק עוף עם תבלינים, ליים, חמאת בוטנים וקארי. מערבבים ואם נדמה שהמרקם "שבור", מערבלים בעזרת מוט ריסוק עד שנוצר מרק חלק וקטיפתי.
2
בינתיים צולים חזה עוף במחבת פסים לוהטת עם שמן כ-6-4 דקות מכל צד. מכסים ומניחים לצינון למשך 10 דקות. פורסים דק.
מגישים
3
מניחים בכל קערית 3 פרוסות חזה עוף צלוי, נבטים, גזר ובצל ירוק. יוצקים מעל מרק רותח ומקשטים בכוסברה.