מתכון

מרק קרם תאילנדי כתום עם חלב קוקוס

הלמון גראס והקארי מוציאים מחלב הקוקוס את המיטב. למרק כתום טבעוני - החליפו את ציר העוף בציר ירקות

94,247 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מרק קרם תאילנדי כתום עם חלב קוקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
מרק קרם תאילנדי כתום עם חלב קוקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר. מוסיפים גזר, בטטה, דלעת וסוכר, ומזגגים כ-15 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים ג’ינג’ר, למון גראס וקארי ומערבבים עוד 2 דקות.

2

מוסיפים ציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהירקות מתרככים.

3

טוחנים את המרק למחית, מוסיפים חלב קוקוס תוך כדי ערבוב ומחזירים לסף רתיחה. טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את האש.

4

מגישים עם מעט פקאנים מסוכרים קצוצים.