מתכון

סלט כרוב, אצות ושקדים ברוטב סילאן וסויה

שקדים פריכים, אצות וכרוב נכבשים-נעטפים ברוטב מתוק ועוקצני של סילאן, סויה וג'ינג'ר

14,001 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
סלט כרוב, אצות ושקדים ברוטב סילאן וסויה של קריסטוף יוסף שטיינר | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו
סלט כרוב, אצות ושקדים ברוטב סילאן וסויה של קריסטוף יוסף שטיינר | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

משרים אצות במים למשך 10 דקות, שוטפים ואם הן עדיין מלוחות מדי - משרים שוב. לבסוף סוחטים.

2

קולים שקדים במחבת יבשה (ללא שומן) עד שהם מזהיבים קלות ומצננים.

3

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה שבה מכינים את הסלט.

4

מוסיפים את האצות ופרוסות כרוב לקערה ומערבבים. מוסיפים את השקדים ומגישים.