מתכון

עוגיות פיצוחים מעולות

עוגיות ממכרות, הנהדרות לניצול שאריות של גרעינים ואגוזים. קלות וזריזות להכנה ומתאימות גם לפסח

22,555 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2022
עוגיות פיצוחים של נטלי לוין | צילום: הדס ניצן, עריכה קולינרית: תמר שורצברד גולן
עוגיות פיצוחים של נטלי לוין | צילום: הדס ניצן, עריכה קולינרית: תמר שורצברד גולן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה שקדים, שני סוגי גרעינים, שומשום או קוקוס, מלח וסוכר לתערובת אחידה.

3

מוסיפים חלבונים ומערבבים בכף עד שהכל מצופה בשכבה דקיקה של חלבון וסוכר.

4

בעזרת שתי כפיות יוצרים תלוליות קטנות בתבנית.

5

אופים 10־15 דקות או עד הזהבה יפה. מצננים לחלוטין ומגישים.

המתכון מתוך הספר "ימים מתוקים" של נטלי לוין, הוצאת תכלת, 193 עמ', 136 שקלים. להשיג בחנויות הספרים.

"ימים מתוקים" | מאת: נטלי לוין
"ימים מתוקים" | מאת: נטלי לוין