החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים בקערה שקדים, שני סוגי גרעינים, שומשום או קוקוס, מלח וסוכר לתערובת אחידה.
3
מוסיפים חלבונים ומערבבים בכף עד שהכל מצופה בשכבה דקיקה של חלבון וסוכר.
4
בעזרת שתי כפיות יוצרים תלוליות קטנות בתבנית.
5
אופים 10־15 דקות או עד הזהבה יפה. מצננים לחלוטין ומגישים.
המתכון מתוך הספר "ימים מתוקים" של נטלי לוין, הוצאת תכלת, 193 עמ', 136 שקלים. להשיג בחנויות הספרים.