העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה עד 10 ימים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים בקערת מיקסר עם וו גיטרה חמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, קליפת לימון וחלב ומערבבים לתערובת אוורירית וקרמית.
3
בעזרת מרית מנקים את דופנות המיקסר ומוסיפים את שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפייה. מערבבים במהירות נמוכה רק עד שמתקבלים גושי בצק גדולים ואחידים.
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומאחדים לכדור בצק. קורצים מהבצק כדורים קטנים בגודל אגוז מלך ומעצבים לצורת סהר. מניחים בתבנית ומשאירים רווח היקפי של 1־2 ס”מ בין העוגיות.
5
אופים 12־15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות אך עדיין בהירות מאוד. מצננים לחלוטין לפני שבוזקים מעל אבקת סוכר.
מתוך ספר הבישול "הכי טעים בבית" של נטלי לוין, בעלת הבלוג המצליח עוגיו.נט.