חטיף עוף פריך מיפן של דקלה חיון. צילום: דקלה חיון חטיף עוף פריך מיפן מאת דקלה חיון 10 דקות קל מאוד כשר חזה עוף החטיף הזה הפך ללהיט ויראלי ביפן, ובצדק: מרכיב אחד, מעט תיבול והכנה במיקרוגל (!) למתכון המלא
פאד קפאו טופו של רינת צדוק (צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר) פאד קפאו טופו מאת רינת צדוק 30 דקות קל כשר צמחוני גרסה צמחונית למנה התאילנדית האהובה שלא נופלת מהמקור למתכון המלא
קרפ כנאפה של שף עינב אזגורי | צילום: שני בריל קרפ כנאפה מאת שף עינב אזגורי שעה וחצי למתקדמים כשר קינוחים כשקרפ סוזט הופך לכנאפה. העיקרון דומה - שתי שכבות בצק שכולאות ביניהן מלית מתוקה. הניסוי הצליח מעל למצופה למתכון המלא
קוואג': תבשיל קציצות סורי של אביגאל כהן (צילום: shutterstock) קוואג': תבשיל קציצות סורי מאת אביגאל כהן שעה קל כשר בשר שימו לב לשיטת הבישול הלא שגרתית: מסדרים את מרכיבי התבשיל בסיר, ורק לאחר מכן יוצקים עליהם את חומרי הרוטב. למתכון המלא
עוגיות שוקולד צ'יפס של ליאור משיח. צילום: מיכל רביבו עוגיות שוקולד צ'יפס מושלמות של ליאור משיח מאת ליאור משיח 40 דקות קל כשר אפייה העוגיות האלה היו הדבר הכי טוב שקרה לי למתכון המלא
שווארמת דלעת וכרובית של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר שווארמת דלעת וכרובית מאת מיכל חביביאן כשעה קל כשר טבעוני מפגש פסגה בין הכרובית - היפה שבירקות החורף - לדלעת שנשתמרה מגידולי הקיץ למתכון המלא
מריטוצו של שפים עינב אזגורי ושגיא מלר, נורדיניו. צילום: אנטולי מיכאלו מריטוצו – לחמניות בריוש איטלקיות עם קצפת מאת שף עינב אזגורי ושגיא מלר 50 דקות + לילה במקרר קל כשר אפייה המתכון של נורדיניו לסופגנייה האיטלקית שכבשה את הרשת למתכון המלא
שניצל של אייל שני (צילום: אנטולי מיכאלו) שניצל מלכה – שניצל ממולא בפירה של אייל שני מאת שף אייל שני 1/2 שעה למתקדמים כשר אייל שני שניצל זהוב ופריך עם לב רך. חיתוך מיוחד מאפשר לשטח את חזה העוף ליריעות דקות ורחבות, מטמינים ביניהן פירה ומטגנים למתכון המלא
צ'יפס של אייל שני (צילום: אנטולי מיכאלו) הצ'יפס של אייל שני מאת שף אייל שני ½3 שעות למתקדמים כשר צמחוני שלושה שלבים, זמני המתנה ארוכים בין שלב לשלב וכוכב אחד בלתי מעורער ששווה את כל ההשקעה למתכון המלא
קרקר חומוס וזרעים של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה) קרקר חומוס וזרעים מאת רינת צדוק 50 דקות קל כשר אפייה קרקרים פריכים, נטולי גלוטן, מלאים בזרעים טובים, מעולים כנשנוש בריא, לצד שתייה, כחלק משולחן מנות ראשונות ועוד למתכון המלא
ירקות מוקפצים בווינגרט וזעתר, עוף צלוי במיסו וחלב קוקוס, ירקות כבושים בלימון ומלח של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)עוף צלוי במיסו וחלב קוקוס של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה)ירקות מוקפצים בווינגרט וזעתר של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה) עוף צלוי במיסו וחלב קוקוס מאת רינת צדוק 40 דקות + השרייה קל כשר חזה עוף את העוף הצלוי הזה מכינים בשיטה דומה להכנת פסטרמה כך שהבשר עסיסי ויציב. המשרה והתיבול נותנים לו טעמים אסייתיים למתכון המלא
טוסט פלאפל של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה) טוסט פלאפל מאת רינת צדוק 20 דקות קל כשר טבעוני במקום גבינה צהובה מפוקפקת מכינים טוסט טעים ובריא מתערובת שמזכירה תערובת פלאפל; הילדים מתים על השילוב המפתיע למתכון המלא
קציצות אבוחצירה של יונית צוקרמן. צילום: אפיק גבאי קציצות אבוחצירה מאת יונית צוקרמן 1:30 שעות קל כשר בשר המתכון שזכה למעל מיליון צפיות ברשת קל מאוד, לא דורש הרבה חומרים, רק אהבה, שמעניקה לו טעם מיוחד למתכון המלא
כרובית מקופנהגן של אסף גרניט. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר כרובית מקופנהגן מאת שף אסף גרניט שעה וחצי קל מאוד כשר צמחוני בסוף התהליך לכרובית האחת הזו יש כמה צבעים וכמה מרקמים, וזה קורה עם מינימום התערבות למתכון המלא
קובה חמוסה. צילום: shutterstock קובה חמוסטה מאת רות אוליבר למתקדמים כשר בשר את הגרסה הזו למדתי משכנתי עדינה שקיבלה אותה מאמא שלה, שקיבלה אותה מחמותה... בקיצור: קובה עם אילן יוחסין למתכון המלא
ריזוטו פטריות של שפית אורטל רוזנברג. צילום: אורטל רוזנטל ריזוטו פטריות מאת שפית אורטל רוזנברג 45 דקות קל כשר צמחוני 4 דירוגים שפים מבשלים בבית: אורטל רוזנברג ממסעדת אמש מכינה ריזוטו פטריות מפנק למתכון המלא
עוגיות שקדים ממכרות של נטלי לוין, מתוך ספר הבישול "הכי טעים בבית". צילום: טל סיון צפורין עוגיות שקדים ממכרות מאת נטלי לוין 40 דקות קל כשר אפייה 1 דירוגים עוגיות שקדים שהן אסון לדיאטה בעיקר כי אי אפשר להפסיק לאכול אותן: חמאתיות, עשירות ונמסות בפה. ראו הוזהרתם למתכון המלא
ניוקי. צילום: shutterstock ניוקי תפוחי אדמה מאת שף מושיקו גמליאלי כשעה וחצי קל כשר צמחוני 5 דירוגים שף מושיקו גמליאלי מסביר איך מכינים ניוקי אווריריים במיוחד למתכון המלא
קציצות כרובית, פטה ולימון כבוש של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי קציצות כרובית, פטה ולימון כבוש מאת מיכל חביביאן שעה קל כשר אפייה 25 דירוגים הטבילה ברוטב כשהן עוד חמות הופכת את הקציצות האפויות האלו לעסיסיות לא פחות מאחיותיהן המטוגנות למתכון המלא
גיוזה של שף ישראל אהרוני. צילום: רן בירן הגיוזה המופלאה של ישראל אהרוני מאת שף ישראל אהרוני שעה למתקדמים אוכל אסייתי אוכל יפני 6 דירוגים לגיוזה המופתית של שף ישראל אהרוני יש טקסטורה מהפנטת ומילוי מוצק שבו זורם נהר עדין של שומן מומס למתכון המלא