החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים 4 חלבונים במיקסר 5-3 דקות לקצף יציב אך לא נוקשה מדי.
2
בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה כ-3 דקות לקצפת יציבה.
3
בקערה שלישית מקציפים 4 חלמונים עם סוכר 4-3 דקות לקרם בהיר ואוורירי. מוסיפים אספרסו וליקר (לא חובה) ומערבבים.
4
מוסיפים לתערובת החלמונים את קצף החלבונים בתנועות קיפול עדינות. מוסיפים גם את הקצפת בתנועות קיפול עדינות.
5
מרפדים תבנית בנייר אפייה או בניילון נצמד, יוצקים לתוכה את התערובת ומשטחים. משקעים עוגיות לוטוס בתוך הסמיפרדו ב-4 טורים מקבילים לאורך התבנית. בכל טור צריכות להיות 4 עוגיות (בסך הכל 12), מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-12 שעות.