החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפודינג
להגשה
אופן ההכנה
1
מניחים אורז בסיר קטן, מוסיפים 1/2 1 כוסות מים, סוכר וחלב שקדים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לבינונית-נמוכה ומבשלים כ־25 דקות עד שהאורז דייסתי וסמיך. מערבבים 6־7 פעמים במהלך הבישול.
2
מסירים מהלהבה, מוסיפים טחינה ומערבבים. טועמים ומוסיפים עוד טחינה או סוכר אם צריך. מצננים.
3
מעבירים את הפודינג לקעריות, מניחים מעל פרוסות פירות ומזלפים מעט סילאן. אפשר לערבב פנימה שקדים או פיסטוקים. שומרים במקרר עד 3 ימים.