מתכון

פיצה מטורטייה

היתרון הגדול: לא צריך תנור, ואפשר גם להכין בתנאי שטח. הניחו לילדים לסדר את התוספות בעצמם

48,271 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף
פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף

מה עוד שמים על הפיצה? פטריות, בצל מטוגן, פלפל חריף ואננס, סלמי, אנשובי או טונה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים כף או שתיים רוטב פיצה ומפזרים מוצרלה, זיתים, בזיליקום, עגבניות וצ’דר.

2

מחממים מחבת עם ציפוי מונע הידבקות או משמנים מחבת רגילה ומניחים בה את הפיצה.

3

קולים 4 דקות או עד שהגבינה מבעבעת. מעבירים לצלחת ומגישים מייד.