החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלמון
לקרם הגזר והג'ינג'ר
לסוכריות דלעת
לצ'יפס בטטה
אופן ההכנה
לסלמון
1
מערבבים את המלח, הסוכר והכוסברה. מניחים את הסלמון בתבנית ומצפים אותו מכל צדדיו בתערובת המלח והסוכר. מכסים ומכניסים למקרר ל-5 שעות. מגרדים ביד את המלח והסוכר מהדג (לא שוטפים) וחותכים אותו לקוביות בגודל ½1 ס"מ.
לקרם הגזר
2
מבשלים את הגזרים במים עד ריכוך מלא, מוסיפים ג'ינג'ר וטוחנים במעבד מזון.
לסוכריות הדלעת
3
מטגנים במחבת את קוביות הדלעת עד השחמה, מוסיפים את הסוכר ומקרמלים. מוסיפים את האניס הטחון.
להרכבת המנה
4
מורחים על מגש קרם גזר. מניחים את קוביות הסלמון וקוביות הדלעת ומשעינים את צ'יפס הבטטה על הקוביות.