מתכון

קולסלואו וייטנאמי של הדסון

סלט וייטנאמי פרשי שמתאים לאירוח ולחגיגות על האש

33,896 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2020
קולסלואו וייטנאמי של הדסון של מתן אברהמס | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
קולסלואו וייטנאמי של הדסון של מתן אברהמס | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט סויה

להגשה

אופן ההכנה

מכינים את הוויניגרט

1

טורפים היטב שמן חמניות, שמן שומשום, רוטב סויה, חומץ אורז וסוכר עד שהסוכר נמס. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. שומרים עד 3 ימים בצנצנת סגורה בקירור. מנערים היטב לפני השימוש.

מכינים את הסלט

2

צורבים פרוסות אננס על גריל לוהט דקה מכל צד עד להופעת סימני חריכה ומצננים.

3

מערבבים את כל חומרי הסלט.

סמוך להגשה

4

קולים בוטנים דקה-שתיים במחבת יבשה. מערבבים את חומרי הסלט עם הוויניגרט, מפזרים את הבוטנים ומגישים.