מתכון

קישואים עם פאף אורז ועלי גפן קריספיים

המנה הזו היא דוגמה לשילוב בין הטעמים הביתיים הפרסיים לטכניקות וחומרי גלם

2,569 בשלנים התעניינו במתכון זה
קישואים ועלי גפן קריספיים של הלל תווקולי. צילום: אנטולי מיכאלו ,סטיילינג: אינה גוטמן
קישואים ועלי גפן קריספיים של הלל תווקולי. צילום: אנטולי מיכאלו ,סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חולטים קישואים במים רותחים מומלחים כ־4 דקות עד שהם מתרככים. מעבירים למי קרח, מסננים ומצננים. חוצים את הקישואים לאורכם.

2

מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים נענע יבשה, סומאק ופאף אורז ומקפיצים במשך כמה שניות.

3

מחממים מעט שמן זית במחבת נוספת ומטגנים את עלי הגפן עד שהם קריספיים.

4

 מורחים יוגורט עיזים בצלחת הגשה ומניחים את הקישואים. מוזגים רכז רימונים מעל. מפזרים פאף אורז, עלי גפן קריספיים, משמשים מיובשים ועשבי תיבול.