מרוקנים את החלק הרך, ממלאים את החלל שנוצר בגבינות וירקות ומשחימים בתנור. בגרסה האישית מוותרים על תערובת הרויאל ומכינים כסנדוויץ' במחבת.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרויאל
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות.
2
חוצים כיכר לחם לאורכה, מרוקנים את החלק הרך (אפשר להכין ממנו קרוטונים או פירורי לחם או להרטיב ולהכניס לתערובת קציצות) ומהדקים את החלק הפנימי בעזרת הידיים או כף, כך שנוצרות שתי קלתיות.
3
מורחים פסטו על קלתית אחת ומניחים מעל עגבניות, מורחים מחית עגבניות מיובשות על הקלתית השנייה (לא חובה) ומפזרים מעל עלי תרד. מפזרים גבינות מעל הירקות.
מכינים את הרויאל
4
מערבבים בקערה שמנת מתוקה, שום, ביצה, מלח ופלפל לתערובת אחידה ומחלקים בין שתי הקלתיות.
5
אופים 18־20 דקות להזהבה (נזהרים לא לחרוך את הקלתית). מגישים חם.
6
שומרים את המאפה בכלי אטום במקרר. מחממים לפני הגשה חוזרת.
להזמנת מוצרי המחלבה מבית יצחק ומחלבות גד שבמתכון, לחצו כאן