מתכון

רוסט חזה הודו מצופה שקדים עם רמולד סלרי

מנה עיקרית למרכז השולחן שתגנוב את ההצגה עם צבע ירוק עז המגיע מהסלרי

1,880 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרמולד סלרי:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

צולים את ההודו

2

טוחנים שקדים, זרעי כוסברה, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורים ירוקה.

3

מניחים את חזות ההודו זה על גבי זה, קושרים בחוט ומעבירים לתבנית. מברישים היטב בחרדל ומתבלים במלח ופלפל שחור. מפזרים את תערובת הפירורים ומהדקים היטב.

4

צולים כ-45 דקות עד שההודו יציב למגע. מוציאים ומצננים לטמפ' החדר.

מכינים את הרמולד ומגישים

5

: מערבבים את כל מרכיבי הרמולד ומגישים בקערה נפרדת לצד הבשר.

6

אפשר להכין יום מראש עד שלב צליית ההודו.