החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרמולד סלרי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
צולים את ההודו
2
טוחנים שקדים, זרעי כוסברה, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור במעבד מזון עד לקבלת תערובת פירורים ירוקה.
3
מניחים את חזות ההודו זה על גבי זה, קושרים בחוט ומעבירים לתבנית. מברישים היטב בחרדל ומתבלים במלח ופלפל שחור. מפזרים את תערובת הפירורים ומהדקים היטב.
4
צולים כ-45 דקות עד שההודו יציב למגע. מוציאים ומצננים לטמפ' החדר.
מכינים את הרמולד ומגישים
5
: מערבבים את כל מרכיבי הרמולד ומגישים בקערה נפרדת לצד הבשר.
6
אפשר להכין יום מראש עד שלב צליית ההודו.