החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
מערבבים את חומרי הקציצות לתערובת אחידה. יוצרים קציצות עגולות בגודל 3-4 ס"מ.
מבשלים את הקציצות ברוטב
2
מניחים את הקציצות בסיר, עליהן פרוסות בצל, עגבניות ותפוחי אדמה. מפזרים תבלינים, יוצקים שמן ומים (הנוזלים צריכים להגיע עד 3/4 מגובה הקציצות), מכסים ומביאים לרתיחה.
3
מוסיפים מיץ לימון, מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה 45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים והרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול. לא מערבבים בכף, אלא רק מנערים את הסיר.