החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט סויה
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הוויניגרט
1
טורפים היטב שמן חמניות, שמן שומשום, רוטב סויה, חומץ אורז וסוכר עד שהסוכר נמס. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. שומרים עד 3 ימים בצנצנת סגורה בקירור. מנערים היטב לפני השימוש.
מכינים את הסלט
2
צורבים פרוסות אננס על גריל לוהט דקה מכל צד עד להופעת סימני חריכה ומצננים.
3
מערבבים את כל חומרי הסלט.
סמוך להגשה
4
קולים בוטנים דקה-שתיים במחבת יבשה. מערבבים את חומרי הסלט עם הוויניגרט, מפזרים את הבוטנים ומגישים.