הן מתחסלות במהירות מסחררת. אני אוהבת אותן עם רוטב סלרי לימוני ליד, והן טובות כעיקרית או ראשונה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
לציפוי
לרוטב סלרי לימון
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־ 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומורחים כמות יפה של שמן זית על נייר האפייה.
2
מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה רחבה ונמוכה לתערובת אחידה.
3
מפרקים פטריות לחתיכות בגודל של כ-6*6 ס"מ, טובלים את הפטריות בבלילה ואז בפירורי לחם ומניחים בתבנית. מעבירים את התבנית לתנור ואופים 15 דקות, הופכים ואופים 10 דקות נוספות, עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב.
מכינים רוטב סלרי לימון
4
שמים בקערה את כל חומרי הרוטב למעט הסלרי וטוחנים במוט ריסוק ידני לרוטב קרמי וחלק. מוסיפים סלקי קצוץ ומערבבים פנימה.
תודה לעלה הביתה על חומרי הגלם למדור.