מתכון

טירמיסו שוקולד, גבינה וקפה

3 דירוגים
טירמיסו בלאק & ווייט. צילום: shutterstock
טירמיסו בלאק & ווייט. צילום: shutterstock

זה אמנם לא הקרם המסורתי שמכינים עם חלמונים, אבל גם כאן יש קרמיות נעימה עם בונוס של שוקולד לצד קרם גבינה-שוקולד-קפה

תבנית עגולה 24 ס"מ או מלבנית 20×28 ס"מ או 12 כלים אישיים בנפח 160 מ"ל

שימו לב: 5 שעות קירור

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם גבינה-שוקולד

לשכבות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים קרם גבינה-שוקולד

1

ממיסים שוקולד במיקרוגל או על בן מארי עד שהוא נמס וחלק. מצננים מעט.

2

מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וסוכר 4 דקות לקבלת קרם אוורירי. מורידים את מהירות ההקצפה למינימום, מוסיפים את הגבינות ומקציפים יחד כ- 1/2 דקה לאיחוד. מעבירים חצי מהכמות לקערה אחרת.

3

מוסיפים שוקולד מומס לתערובת שבמיקסר ומקציפים דקה במהירות איטית להטמעת השוקולד בקרם הגבינה.

מרכיבים את הטירמיסו ומקררים

4

מערבבים קפה, חלב וליקר בקערה קטנה. טובלים בהם מחצית מהבישקוטים ומסדרים בשכבה אחידה בתבנית או מחלקים בין כלים אישיים. יוצקים עליהם את קרם הגבינה והשוקולד. מניחים שכבה שנייה של בישקוטים טבולים בקפה ומפזרים עליהם חצי מכמות השוקולד המגורר. יוצקים את קרם הגבינה הלבן ומקשטים ביתרת השוקולד המגורר.

5

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל- 5 שעות לפחות ואפשר עד 24 שעות.