מתכון

סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי

יולי 2020
סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי.
רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע
סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע

סלט עם גוון הודי בזכות ויניגרט קארי סמיך ועשיר. הכרוב נותן פריכות וטעם, ולכן לא כדאי לוותר עליו

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

לויניגרט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לעוף

1

מערבבים את חומרי המרינדה, מורחים בהם את העוף ומניחים לחצי שעה במקרר.

2

מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את העוף 5-3 דקות מכל צד עד שהוא משנה את צבעו ועשוי בפנים. מכסים ומצננים. פורסים את העוף לרצועות.

לרוטב ויניגרט

3

שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.

לסלט

4

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.

5

מערבבים חצי מהרוטב עם הסלט, מוסיפים את העוף ומערבבים. יוצקים מעל את שארית הרוטב ומגישים.