מתכון

פסטרמה הודו בדבש, שום ופפריקה

אוגוסט 2017
2 דירוגים
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

מתכון חובה לכל אוהבי הפסטרמה: כל ההכנות נעשות בתוך שקית הקוקי, ובסופו מתקבלת פסטרמה עסיסית ונפלאה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשחת תיבול:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפרידים את הפרפר של נתח ההודו לשני חלקים.

2

מערבבים את כל החומרים למעין משחה ומורחים היטב את שני הנתחים. מכניסים לשקית קוקי, קושרים ומשאירים ללילה במקרר.

3

מחממים תנור ל-160 מעלות.

4

מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון.

5

אופים כ-50 דקות עד שהבשר מבושל ויציב. אם רוצים להיות בטוחים, פותחים את השקית, נועצים שיפוד בבשר ומוודאים שהנוזלים שניגרים ממנו שקופים.

6

מגישים חם או מצננים. עוטפים ושומרים בקירור להכנת כריכים.

גיוון: אם יש זמן ורוצים הודו רך במיוחד, משרים את החזה במקרר ל-5-4 שעות בתמיסת מלח (1 ליטר מים, 1 כפית מלח) לפני שמתבלים.