מתכון

פודינג לחם איטלקי עם תפוחים, פקאנים וחמוציות

התשובה האיטלקית ל"ברד פודינג" — מושקעת וארומטית עם תבלינים וקליפות הדרים

16,975 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו

אם אין מחבת שמתאימה לתנור, מתחילים במחבת ומעבירים לתבנית.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבלילה

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הבלילה ומשרים בתוכה את קוביות החלה ל-30 דקות לפחות ועד לילה לספיגת טעמים.

2

מחממים תנור ל-170 מעלות.

3

מחממים חמאה במחבת עם ידית ברזל ומקפיצים תפוחים טריים עם סוכר חום ותבלינים 3 דקות לריכוך והזהבה. מורידים מהכיריים.

4

מוסיפים קליפות הדרים, תפוחים מיובשים, חמוציות ואת קוביות החלה עם הבלילה. מפזרים שקדים.

5

אופים 20 דקות עד שזהוב ויציב.