פשוט טעים
זרעי קיץ: רותם ליברזון פותחת שולחן קיץ מרענן וקל
לא ברור אם באמת הכל נגמר ומה עומד לתחיל. מה שבטוח זה שלפחות הפירות והירקות העסיסיים של הקיץ כבר פה ואפשר לחגוג אותם בגדול
סוף החורף והאביב היו חודשים ארוכים, מעיקים, מסוגרים, מלאים בדאגה (וגם מאוד משמינים). אבל די כבר! נמאס מדיבורים על המצב, על הגל השני, על החששות מהמיתון. הרי מה שיגיע יגיע ובינתיים הפירות הכי יפים מבשילים והים קריר ומבטיח. אז הגיע הזמן לדלג (גם אם בכבדות משהו) ישר לתוך הקיץ, ליהנות מהשמש, להיות שמחים, להמשיך הלאה.
מתכוני קיץ של רותם ליברזון:
שיפודי פרגיות ברוטב סאטה פיקנטי
המדור הפעם הוא לחלוטין חגיגה של התחלת הקיץ ואוכל קליל, עליז, צבעוני – קצת יותר זהיר עם הקלוריות – ועשוי מכל מה שטוב בעונה הזו. תמצאו פה פסטה לימונית, שיפודים ברוטב חמאת בוטנים, טאקוס עם גוואקמולי־יוגורט (הברקה מרעננת במיוחד), מרינדות לבשרים או ירקות צלויים, רטבים טעימים שישדרגו כל סלט (שאפשר לשים במקרר ולשלוף כשצריך), ירקות קיץ צלויים עם פינוקים ועוד.