לא רק סבתא בישלה

מתכוני דייסה שווים

לארוחת בוקר, ערב או כקינוח - תתחילו לערבב

דייסה נחשבת לאוכל פשוט, בסיסי ומזין, כזה שמככב בעיקר בימי החורף ובעונות המעבר. אם תוסיפו לה חומרי גלם מסוימים ומכינים אותה בטכניקות שונות היא יכולה לשמש הן כארוחת בוקר, כארוחת ערב ואף כקינוח. לפניכם שלל מתכוני דייסה של שפים, קונדיטורים ובשלנים.

דייסת אורז עם קצפת וסירופ תפוזים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
דייסת אורז עם קצפת וסירופ תפוזים של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

דייסת אורז עם קצפת וסירופ תפוזים

4 דירוגים
קליפות תפוזים מסוכרות וסירופ תפוזים צובעים אותה בכתום ומעניקים לה טעם הדרי רענן למתכון המלא