לקרניבור המצוי יש מבחר גדול של מסעדות בשר איכותיות בתל אביב. בחרנו עבורכם את 7 המקומות שתמיד בא לנו לחזור אליהם, לעוד סטייק אנטרקוט מושלם, לשיפוד חלקי פנים או כנפי עוף ברוטב ממכר. משיפודייה אהובה ועד מסעדה איכותית לשתות בה יין לצד הסינטה – רשימת המקומות שמשאירים טעם של עוד.
נורמן הפכה להיות מקום עלייה לרגל בימי שישי בעקבות הכריך שישי המפורסם שלהם, שכולל: חלה, שניצל, מטבוחה וחציל. בנוסף, אפשר למצוא בתפריט את השווארמה שלהם ומגוון רחב של סלטים מצויינים.
ראו מסעדה
וויסקי בר-מוזיאון הוא מתחם ייחודי מהגדולים מסוגו בעולם, המשלב בין בר למוזיאון וויסקי. במקום פועל מטבח שף עדכני המציע מבחר מבשרים בעישון עצמי, ירקות ודגים טריים ועד קינוחים המשלבים בתוכם ניחוחות וטעמי וויסקי. בנוסף, בקומה העליונה של המוזיאון ניתן להינות מבר הסיגרים שפתוח מידי יום.
ראו מסעדה
המבורגריה של אלון פלד ואביב כהן שמציעה בשלב זה שתי מנות בלבד - סמאש בורגר וקריספי צ'יקן (וצ'יפס ליד, כי אי אפשר בלי) - אבל מושקעות ואיכותיות כמו שרק מקום שמגיש שתי מנות מרשה לעצמו להשקיע בהן. יש גם משקאות קמבוצ'ה בטעמים שונים - עם ובלי אלכוהול
ראו מסעדה
מזללת הבשר המיתולוגית ברחוב המלך ג'ורג' המתמחה בפרוסות דקות של 150 גרם אנטריקוט שהוא מציע בכריך פראנה עם צ'ימצ'ורי הום מייד ומיונז. הבשר הוא דרום אמריקאי עובר צלייה ראשונה שמוסיפה לו טעמי פחמים, ובעמדת המטבח הפתוח ניצבת פלאנצ'ה ענקית ועליה צולים את הנתחים צלייה שניה לצד תוספות אפשריות למנה של בצל מטוגן וביצת עין.
ראו מסעדה
מסעדת בשרים משובחת המתמחה בבשר במעשנה. הנתחים במקום מעושנים במשך כ-14 שעות לפני שמוגשים לסועדים. ניתן למצוא מנות נוספות כמו פלטות בשרים, כריכים, סלטים ופירות ים.
ראו מסעדה
גורקה קיטשן היא מסעדה הודית אותנטית שמביאה את הטעמים החזקים והטובים של הודו. המסעדה ממוקמת בדרום תל אביב ומשלבת בתוכה את הקהל המקומי לצד אנשים שבאים במיוחד לטעום את הכיסונים המצוינים שלהם ושאר הקלסיקות מהמטבח ההודי.
ראו מסעדה
מסעדת רוטשילד 11 שוכנת בלב השדרה בתל אביב ומציעה חווית אירוח כשרה, טעימה ומגוונת שכל כולה על טהרת הבשר. המסעדה מתמחה במנות בשר נחשקות וייחודיות.
העיצוב של המקום מושפע מאלמנטים ים תיכוניים אוריינטליים.
בשעות הערב המקום לובש צורה אחרת והופכת לבר. וכך, לצד מנות מגוונות, טעימות וקלילות תוכלו ליהנות מתפריט יין ואלכוהול
ראו מסעדה
מסעדה על טהרת הבשר והיין של קבוצת טריגר (פאט קאו, קוקו במבינו) שמציעה מנות מבשר מיושן המוצג בוויטרינה ראשונה מסוגה בארץ, לצד תוספות קלאסיות, מנות ירקות מחווה אורגנית בקיבוץ חוקוק ותפריט יין עשיר. בין המנות שפיץ שייטל בכבישה קרה, חרדל בר בייתי ומלח מלדון או פילה בקר עם פירה רובושון, כרישה צלויה וציר בקר
ראו מסעדה
אחות לסטקיית הבוקרים מחיפה בחלקה הדרומי של תל אביב על גבול חולון. חלל ישיבה ענק בעל 170 מקומות בהשראת פונדקי הדרכים האמריקאיים. התפריט מבוסס בעיקר על בשר וכולל בשרים שעברו יישון במשך שלושה שבועות, נקניקיות צ'וריסו מיוחדות, המבורגרים ביתיים ועוד ועוד
ראו מסעדה
האחות הקטנה של של דיקסי גריל בר המיתולוגית מפעילה שירות משלוחים כמעט מסביב לשעון ומציעה גם היא קלאסיקות אמריקאיות כמו פרעצל-בורגרים, פילי צ'יז סטייק וכמה ממנות הדגל של מסעדת האם כמו הכנפיים המפורסמות והום פרייז.
ראו מסעדה
מסעדה על טהרת הבשר במתחם התחנה שמקדשת את תרבות פסטיבלי הברביקיו של ארה"ב. הכנת האוכל נעשית מול הסועדים שיוכלו גם להזמין משקאות אלכוהולים שונים ולשבת בשולחנות הפיקניק הפזורים במתחם.
ראו מסעדה
מסעדת גריל אורבנית במתחם שוק בצלאל בלב תל אביב. בתפריט תוכלו למצוא מגוון שיפודים, מאזטים שונים ומנות צמחוניות וטבעוניות. תפריט האלכוהול עשיר וכולל יינות, בירות וקנקני קוקטיילים.
ראו מסעדה
מציצים היא מסעדת חוף קלאסית שלא תתבייש להגיש טוסט, צ'יפס וסלט יווני אבל תעשה זאת לא רע בכלל ובמחירים הוגנים בהחלט. במקום יש גם שפע פירות ים, מבחר מנות לילדים ובימות השבוע גם ארוחה עסקית משתלמת.
ראו מסעדה
מזללת הבשרים המהוללת מתחנת ביתן אהרון יובאה על ידי השף עדי אבו (לשעבר ממסעדת בויה) אל לב אתר החפירות של הרכבת הקלה בתל אביב. המסעדה הבנויה ממש כתחנת מטרו בקרליבך 12, מציעה שלוש מנות פתיח החונכות את הארוחה; מנה מעושנת, אסאדו עגל ושקדי עגל. מוטב שלא להתמלא ולתפוס את כל המקום בבטן עם פתיחים, שכן חשוב להשאיר די מקום למנות העיקריות שהן ההתמחות האמיתית של המסעדה; צלע חזיר, פיקנייה עגל, שרשרת פילה בקר, המבורגר אנטריקוט, ואנטריקוט בקר, המגיעים בצלחת או בג'פרנה (ג'בטה בסגנון לחם פרנה). המנות העיקריות הן הסיבות שבגללן תתעקשו להגיע לכאן ותחזרו לכאן שוב למרות הקשיים התחבורתיים. (61-94 ₪ למנה).
ראו מסעדה
בדוכן הקטן בדיזנגוף מגישים בסך הכל שלושה המבורגרים, אבל כל אחד אליפות, ויש כאן גם טופינגז מקוריים ומעניינים מסוגם משווים ומעלים: אננס צלוי, ריבת צ'ילי מתוקה חריפה, בייקון טלה וגבינת בושה.
ראו מסעדה
המסעדה הוותיקה העתיקה את עצמה לשוק צפון ברמת החייל, ושם היא ממשיכה להגיש תפריט של דיינר אמריקאי משופשף עם המבורגרים אימתניים - כולל אופציה טבעונית, סטייקים וכן מנות מהמטבח המקסיקני וסלטים.
ראו מסעדה
במקדש הבשרים הוותיק מיפו, שבחלון הראווה שלו מתיישנים נתחים מפוארים, צולים את הבשרים על גריל פחמי הדר, פתוח או סגור. לצד הבשרים האיכותיים מוגשים לשולחן שלל סלטים מסגנונות שונים. במעדנייה־אטליז שמעבר לכביש תוכלו להצטייד בבשר ובמעדנים נוספים למנגל מושלם.
ראו מסעדה
דיקסי, שנפתחה ב־1993 ופועלת 24/7, היא סטייק האוס ניו יורקי. התפריט מציע מנות סטייק שונות, בצד מנות אמריקאיות קלאסיות כמו המבורגר, כנפי עוף חריפות ברוטב ממכר ועוד. התפריט מתחלף ארבע פעמים ביום, ולארוחות הבוקר יצא שם של גילטי פלז'ר מענג.
ראו מסעדה
מסעדת הפארם טו טייבל, שלה גם קצבייה ומעדנייה, מקבלת את חומרי הגלם היישר מהחווה של תומר צוק בעמק האלה. את המטבח מוביל שף אסף שנער עם מנות עונתיות, יצירתיות ויצריות.
ראו מסעדה
מסעדת מקום של בשר לוקחת חלק בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן בתפריט יינות מיוחד. מסעדת הבשר הוותיקה מהווה מעוז לקרניבורים. הנתחים מיושנים בחדר יישון ייעודי ומטופלים באטליז שבמסעדה. בקומה העליונה יש חדר פרטי לכ־30 איש המיועד לאירועים
ראו מסעדה
מסעדת בשרים ותיקה הפועלת משנות ה-90 בשדרות ח"ן ונחשבת לאחת ממסעדות הבשר הטובות בישראל. מתמחה בסטייקים איכותיים, נתחים על העצם וקלאסיקות כמו קרפצ'יו בקר.
ראו מסעדה
מסעדת הבשר של אטליז מיטמרקט המוערך משוק הכרמל עושה שימוש בבשר מקומי טרי בלבד - ובכל חלקי הפרה. השפים יהונתן בורוביץ' וירון קסטנבוים יצרו תפריט בסיסי אך מדויק עם מנות דגל יחודיות עראיס, שווארמה, לשון, קבב שוק, מוח עגל, לב שור ועוד.
ראו מסעדה