ספר המאנצ'יז של גלעד מאירי

רובנו מכירים לפחות אדם אחד שהקנאביס מצוי בביתו. אם זה בצורת מרשם חוקי למריחואנה רפואית או בצורה מעט פחות חוקית. ספר המאנצ'יז של גלעד מאירי, אם כך, הוא די מתבקש בנקודה הזאת. הוא כולל גם מתכונים שכוללים ברכיבים שלהם קנאביס וגם מתכונים המיועדים למאנצ'יז, ובואו נודה, הקרייבינג למשהו טעים ולא נורא בריא קיים אצל רובנו גם בלי לעשן כלום.

בחלק הבישול למאנצ'יז, שרלוונטי לרוב הקוראים, תמצאו חמישה פרקים: שילובים מוזרים וטעימים, מטבלים ומטובלים, בישול תחת השפעה, מאנצ'יז בריאים ומזון מאותגר בריאותית.

מתוך הספר בחרנו לכם חמישה מתכונים.

קסדייה עם עוף צלוי ואננס מקורמל לצד סחוג תות שדה | צילום: אסף רונן, עיצוב מזון: נעמה רן, סטיילינג אווירה: Hoekman Design
קסדייה עם עוף צלוי ואננס מקורמל לצד סחוג תות שדה | צילום: אסף רונן, עיצוב מזון: נעמה רן, סטיילינג אווירה: Hoekman Design

קסדייה עם עוף צלוי ואננס מקורמל לצד סחוג תות שדה

בלי להגזים, בלי להפריז, בלי להיסחף ובלי להיגרר לפראזות קלישאיות: המתכון הזה הוא פשוט סימפוניה של טעמים למתכון המלא