בקרוב אצלכם

מתכונים רותחים לעונת החתונות של שף סבינה ולדמן

מתכונים חגיגיים שהיו נפוצים בעבר בישראל מקבלים מתיחת פנים קלילה ומגרה
יוני 2019

שפית סבינה ולדמן מעדכנת את מנות החתונה הנוסטלגיות והופכת אותן ליפהפיות, קלילות וטעימות מתמיד. אז מה בשבילכם? רבע עוף סופרים באיולי טרגון או דג ים במעטפת מלח עם סלט פירות קיץ?

עוף סופרם עם ירקות בייבי ואיולי טרגון של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
עוף סופרם עם ירקות בייבי ואיולי טרגון של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

עוף סופרים עם ירקות בייבי ואיולי טרגון

2 דירוגים
סופרים היא צורת הפירוק של העוף לחזה המחובר לכנף - אפשר להזמין עוף מפורק בצורה זו בקצביות למתכון המלא
בוואריה חמאה שרופה עם טופי מלוח של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
בוואריה חמאה שרופה עם טופי מלוח של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

בוואריה חמאה שרופה עם טופי מלוח

החמאה השרופה מוסיפה לבוואריה הקלאסית גוון מקורמל. אם נבהלתם מכמות החמאה - המתכון יעבוד גם עם מחצית מהכמות למתכון המלא
סברינה עם סירופ זעפרן וענבים של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סברינה עם סירופ זעפרן וענבים של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

סברינה עם סירופ זעפרן וענבים

2 דירוגים
כאן שידכתי את הסברינה לסירופ מתובל בזעפרן שנספג בה היטב ומגדיל את נפחה - תנו לה לשתות את הסירופ בלי חשש למתכון המלא
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות

הפסטלים אף פעם לא מתים, הם רק משתנים. עם מלית דג מתובלת לצד צזיקי ארומטי וקליל הם הופכים למנה קיצית ונפלאה למתכון המלא
סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר

2 דירוגים
סלט ירוק קליל ורענן שמתאים כליווי לכל ארוחה. מי הזהר מעניקים בישום רענן למנה למתכון המלא