פאייה סרטנים של ברק אהרוני. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר פאייה סרטנים מאת ברק אהרוני 30 דקות קל לא כשר פירות ים לסרטנים יש טעם ים מובהק, וטעמי אניס מעצימים ומחמיאים להם למתכון המלא
פאייה עם טורו של אינטיאס וירקות של יונתן רושפלד ונוף עתאמנה אסמעיל | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר פאייה עם טורו של אינטיאס וירקות מאת שף יונתן רושפלד 50 דקות קל כשר דגים 2 דירוגים הכוכב פה הוא 'טורו' של אינטיאס (או לוקוס) - החלק העליון והעסיסי של בטן הדג למתכון המלא
פאייה מפתול עם פטריות ואפונה של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל פאייה מפתול עם פטריות ואפונה מאת עז תלם 25 דקות קל כשר פתיתים אפשר להגיש את המנה כמו שהיא או לשדרג אותה עם דגים או נתחי בשר צרובים למתכון המלא
פאייה שחורה ים-יבשה פאייה שחורה ים-יבשה מאת אנטוניו מנסה 25 דקות קל לא כשר אורז 2 דירוגים למנה קלילה יותר מוותרים על הבשר ומתמקדים בפירות הים למתכון המלא
פאייה בלקנית של עז תלם. צילום: דניאל לילה פאייה בלקנית מאת עז תלם 35 דקות קל כשר אורז 3 דירוגים לא בדיוק פאייה לפי הספר, אבל כן תבשיל אורז קטיפתי ורב משתתפים בדיוק כמו בספרד. אל תוותרו על גבינת הפטה מלמעלה למתכון המלא
צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע פאייה עוף אדומה מאת רות אוליבר 30 דקות קל כשר אוכל ספרדי 2 דירוגים מנת פאייה ארומטית ואדומה להפליא. לגרסה מעושנת מחליפים את העוף בנקניקיות למתכון המלא
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר פאייה ירוקה עם נקניקיות קיבוצניה וצ’וריסוס מאת קרן אלה גפן ויעל סלע 0:30 דקות קל כשר מנות עיקריות 1 דירוגים הצ’וריסוס שמשלבות בין בקר לכבש משביחות במהלך הטיגון. אליהן מצטרפות נקניקיות בעישון עדין, המחמיא לטעמי הפאייה למתכון המלא
צילום: דניאל לילה סלט במיה תאילנדית של מנטה ריי מאת רונן סקינזס 30 דקות קל מאוד כשר סלטים במיה קריספית ובשרנית עם פיסות מרעננות של לימון חמצמץ. ארוחת קיץ מושלמת. למתכון המלא
פאייה טלה גלילית של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו פאייה טלה גלילית מאת שף מיכאל גרטופסקי 4:30 שעות למתקדמים כשר מתכונים לחורף הגרסה הגלילית לפאייה מכילה כמה נתחים של טלה וירקות, שמתבשלים במשך הרבה זמן על אורז, הסופג את כל שפע הטעמים למתכון המלא
פאייה סינטה ועשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו פאייה סינטה ועשבי תיבול מאת רות אוליבר 45 דקות קל כשר אוכל בריא 2 דירוגים זה לא סתם אורז, זו ארוחה שלמה, צבעונית וחגיגית למתכון המלא
איך מכינים פאייה? צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר איך מכינים פאייה? מאת ברק אהרוני אורז אוכל ספרדי פירות ים שף ברק אהרוני מלמד אתכם צעד אחר צעד איך להכין פאייה, קדרת האורז הספרדית האולטימטיבית לכתבה המלאה
פאייה קלאסית. צילום: דן פרץ | סגנון: עמית פרבר פאייה קלאסית מאת ברק אהרוני 40 דקות למתקדמים לא כשר אורז 3 דירוגים הכורכום אחראי על הצבע האחיד של האורז. הזעפרן מוסיף את הטעם. ככה מכינים פאייה קלאסית למתכון המלא