לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
אפייה
חמין
פורים
עוד
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
קורונה
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
הכל
מתכונים
מסעדות
עסקאות
כתבות וטורים
מסעדות
כמו להקים עסק מחדש: מסעדנים מספרים על הקושי לפתוח שוב
מאת
שרון בן דוד
מסעדות
מסעדות בתל אביב
קורונה
18 בפברואר 2021
צורכים מקומי, חולמים על חו"ל
איך ולמה העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי?
מאת
נועה ברגר
אוכל מקומי
גסטרונומיה
אנשי האוכל
3 בספטמבר 2020
מסעדות
יותם דוקטור: "נבגדנו על ידי המנהיגים שלנו"
מאת
יותם דוקטור
מסעדות
מסעדות בתל אביב
אסף דוקטור
4 באוגוסט 2020
קורונה
צודקת, מאופקת ועצובה: המחאה הכי טעימה בעולם
קורונה
22 ביולי 2020
רותי ברודו
אחרי 18 שנה: הבראסרי נסגרת עד להודעה חדשה
מאת
מרב סריג
רותי ברודו
מסעדות
חדשות האוכל
15 ביולי 2020
חדשות האוכל
הדשא של השכן
מאת
יונית נפתלי קו-אל
חדשות האוכל
ירקות
פירות
24 ביוני 2020
אנשי האוכל
"אנחנו רוצים לנצח את הסיטואציה"
מאת
מרב סריג
אוכל מקומי
ירקות
פירות
17 ביוני 2020
אנשי האוכל
מונולוגים מהקורונה
מאת
יונית נפתלי קו-אל
אנשי האוכל
אוכל מקומי
שפים
15 ביוני 2020
ראו עוד
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת