Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
מסעדות
חדשות
כתבות
טורים
אפייה
סופשבוע טעים
סלטים
לחם
עוד
מרקים
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
טבעוני
דגים
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
תוכן מקודם
שיחות על אוכל
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
הכל
מתכונים
מסעדות
עסקאות
כתבות וטורים
אוכל ופוליטיקה
בין טריטוריה לטרואר
מאת
פרופ' דניאל מונטרסקו
ו
נועה ברגר
אנשי האוכל
אוכל מקומי
יין
27 בנובמבר 2022
מטבח מקומי
ולנו יש פלאפל?
מאת
נועה ברגר
אוכל מקומי
גסטרונומיה
אנשי האוכל
2 בפברואר 2021
שיחות על אוכל
מאיר אדוני: "אני מבשל מטבח ערבי ואני ציוני גאה"
מאת
אלון הדר
שיחות על אוכל
גסטרונומיה
אוכל מקומי
5 באפריל 2020
שיחות על אוכל
הילה אלפרט: "החך הישראלי הוא חך בהפרעה"
מאת
אלון הדר
שיחות על אוכל
גסטרונומיה
אוכל מקומי
26 בפברואר 2020
אנשי האוכל
"בזתי לעולם התעשייתי, אבל עם הזמן התאהבתי”
מאת
אלון הדר
אנשי האוכל
גסטרונומיה
אוכל מקומי
30 בינואר 2020
דיוויד פרנקל
“התחלתי לבשל מהרגש ולא מהראש. זה הוציא ממני אוכל טעים יותר"
מאת
אלון הדר
ו
מרב סריג
דיוויד פרנקל
אנשי האוכל
שיחות על אוכל
3 בדצמבר 2019
טבעוני
"אוכל הוא תהליך של הנפש, עניין רוחני מאוד"
מאת
אלון הדר
טבעוני
אנשי האוכל
שפים
2 באוקטובר 2019
שיחות על אוכל
שף חיים כהן: "אם אני לא רוצה להיות דינוזאור ולהיכחד, אני צריך להקשיב. יש עולם חדש בחוץ"
מאת
אלון הדר
ו
מרב סריג
שיחות על אוכל
גסטרונומיה
אוכל מקומי
3 בספטמבר 2019
שיחות על אוכל
שף יאיר יוספי: "טבחים ושפים שלא מתעניינים ביין, שיילכו לעבוד במס הכנסה"
מאת
אלון הדר
אנשי האוכל
גסטרונומיה
אוכל מקומי
4 באוגוסט 2019
שיחות על אוכל
אורי מאיר צ'יזיק: "אם לא נעשה שינוי מרצוננו, תהיה פה קטסטרופה"
מאת
אלון הדר
ו
מרב סריג
אנשי האוכל
גסטרונומיה
קיימות
3 ביולי 2019
ראו עוד