סיר של אש וגלם

מתכונים מקומיים של ענר בן רפאל

פרשנות עדכנית למטבח הישראלי העכשווי
מאי 2019

שף ענר בן רפאל ממסעדת איגרא רמא חוגג את המטבח הישראלי, ומעניק פרשנות משלו למטבח המקומי העכשווי.

פרח כרוב ברוטב זעתר, יין וחמאה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
פרח כרוב ברוטב זעתר, יין וחמאה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

פרח כרוב ברוטב זעתר, יין וחמאה

2 דירוגים
היתרון של כרוב הבר הוא בטעם עמוק יותר, במראה המרשים ובמרקם שלו. כשמבשלים אותו בשלמותו רוב הטעמים נשארים בו למתכון המלא
חצילים, פול וביצה רכה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
חצילים, פול וביצה רכה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

חצילים, פול וביצה רכה

3 דירוגים
חיברתי את הפול לחציל, הוספתי ביצה רכה כדי שהחלמון יעשיר את המנה. את החריפות והרעננות מספק רוטב כוסברה ירקרק למתכון המלא
עלי קייל מאודים ממולאים בפלמידה לבנה וסטיקי בורגול של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
עלי קייל מאודים ממולאים בפלמידה לבנה וסטיקי בורגול של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

עלי קייל מאודים ממולאים בפלמידה לבנה וסטיקי בורגול

2 דירוגים
מחווה לדגים מאודים עם סטיקי רייס מהמטבח האסייתי למתכון המלא
סטיקי באנס - הגרסה המקומית של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
סטיקי באנס - הגרסה המקומית של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

סטיקי באנס – הגרסה המקומית

2 דירוגים
המקור של סטיקי באנס הוא צרפתי. האמריקאים הוסיפו לו מתיקות קיצונית. אנחנו יצרנו גרסה מקומית ועדינה יותר למתכון המלא