ענר בן רפאל פורמן, איגרא במשק. צילום: מתן שופן "אנחנו רוצים לנצח את הסיטואציה" מאת מרב סריג אוכל מקומי ירקות פירות מפוכחים יותר, זהירים יותר, צנועים יותר. ענר בן רפאל־פורמן ותמיר מיכאלי נפרדים מאיגרא רמא ונוטעים את הרגליים באדמת המשק לכתבה המלאה
תירס בוסר בקרם תירס וחלב עיזים של איגרא במשק. צילום: מתן שופן תירס בוסר בקרם תירס וחלב עיזים מאת שף ענר בן רפאל 35 דקות קל כשר צמחוני חגיגה של תירס. אני מכין את המנה מתירס בוסר שאוכלים עם הקלח (משיגים אצל המגדלים), אבל ניתן להכין גם עם תירס רגיל למתכון המלא
פרח כרוב ברוטב זעתר, יין וחמאה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו פרח כרוב ברוטב זעתר, יין וחמאה מאת שף ענר בן רפאל 1.5 שעות קל כשר צמחוני 2 דירוגים היתרון של כרוב הבר הוא בטעם עמוק יותר, במראה המרשים ובמרקם שלו. כשמבשלים אותו בשלמותו רוב הטעמים נשארים בו למתכון המלא
חצילים, פול וביצה רכה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו חצילים, פול וביצה רכה מאת שף ענר בן רפאל 45 דקות + 3 שעות לבישול הפול קל כשר צמחוני 3 דירוגים חיברתי את הפול לחציל, הוספתי ביצה רכה כדי שהחלמון יעשיר את המנה. את החריפות והרעננות מספק רוטב כוסברה ירקרק למתכון המלא
גבינה צלויה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו גבינה צלויה מאת שף ענר בן רפאל 20 דקות קל כשר צמחוני 2 דירוגים כשגבינה ממש טובה כדאי להעמיד אותה במרכז הבמה ולא רק לצד חומרי גלם נוספים כפי שקורה בדרך כלל למתכון המלא
מוזלי מלוח של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו מוזלי מלוח מאת שף ענר בן רפאל 1 שעה קל כשר צמחוני 2 דירוגים וריאציה על מנת המוזלי המוכרת, עם ירקות במקום פירות ומלוח במקום מתוק למתכון המלא
פאראטה חובזה של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו פאראטה חובזה מאת שף ענר בן רפאל 1 שעה + שעתיים לבצק קל כשר צמחוני 3 דירוגים ההשראה למאפה הזה מגיעה גם מהפאראטה ההודית וגם מהפטאייר של המטבח הערבי הממולא בעשבים מקומיים עזי טעם למתכון המלא
עלי קייל מאודים ממולאים בפלמידה לבנה וסטיקי בורגול של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו עלי קייל מאודים ממולאים בפלמידה לבנה וסטיקי בורגול מאת שף ענר בן רפאל שעה ורבע למתקדמים כשר דגים 2 דירוגים מחווה לדגים מאודים עם סטיקי רייס מהמטבח האסייתי למתכון המלא
סטיקי באנס - הגרסה המקומית של שף ענר בן רפאל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו סטיקי באנס – הגרסה המקומית מאת שף ענר בן רפאל 1.5 שעות + לילה קל כשר מאפים מתוקים 2 דירוגים המקור של סטיקי באנס הוא צרפתי. האמריקאים הוסיפו לו מתיקות קיצונית. אנחנו יצרנו גרסה מקומית ועדינה יותר למתכון המלא