רולדת טירמיסו | צילום: דניאל לילה | סטיילינג: עמית פרבר רולדת טירמיסו מאת שי לי ליפא 40 דקות קל כשר אפייה 4 דירוגים קינוח השכבות האיטלקי הופך לרולדה מבצק ספוג בניחוח קפה, במילוי קרם מסקרפונה נטול ביצים וזריז הכנה למתכון המלא
רולדת פרסבורגר במילוי אגוזים וקינמון של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו רולדת פרסבורגר במילוי אגוזים וקינמון מאת יובל אלחדף לילה + 1:30 קל כשר אפייה 3 דירוגים מלית אגוזים עשירה שמקבלת את צבעה השחום המפתה מתוספת של קינמון למתכון המלא
מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות מאת יובל אלחדף לילה+ 3 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים תפוחים מקורמלים ועוגיות זה שילוב שכאילו נולד במטבח של בן & ג'ריס - מתוק, מושחת וטעים בטירוף למתכון המלא
רולדת תמרים עם גנאש שוקולד לבן של מיכל בוטון. צילום: דן לב. סטיילינג: תמי סגל רולדת תמרים עם גנאש שוקולד לבן מאת מיכל בוטון כשעה קל כשר עוגות 3 דירוגים רולדת התמרים המוכרת מקבלת אריזה חדשה ומרשימה ותוספת גנאש שוקולד לבן לטבילת הפרוסות למתכון המלא
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה מאת שף־קונדיטורית סאני דרעי 1.5 שעות + 5 שעות קירור למתקדמים כשר כשר לפסח 2 דירוגים רולדה כשרה לפסח על בסיס ביצים, קורנפלור ואבקת קקאו, שאפשר למלא בכל מה שרוצים למתכון המלא
רולדות פלודן במלית ריבת דובדבנים ואגוזים של בלה ויינברג. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר רולדות פלודן במלית ריבת דובדבנים ואגוזים מאת חן שוקרון שעתיים קל כשר אפייה 7 דירוגים בצק דקיק של שטרודל ממולא במרקחת דובדבנים ושקדים טחונים ועוד קצת פיסטוקים, שנותנים קראנץ’ וטעם מקומי מעניין למתכון המלא
רולדת קרם וניל ופירות קיץ. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו רולדת קרם וניל ופירות קיץ מאת מיקי שמו 30 דקות קל כשר עוגות 1 דירוגים רולדה מהירה וכיפית למתכון המלא
רולדת שמרים - מתכון בסיסי. צילום: דניאל לילה רולדת שמרים – מתכון בסיסי מאת הנס ברטלה שעתיים וחצי קל כשר עוגות 15 דירוגים עשיר, לא כבד מדי, מתוק במידה ואפילו די נוח לעבודה. והכי חשוב - טעים פחד! למתכון המלא
רולדה לבנה במילוי קרם פטיסייר ופירות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו רולדה לבנה במילוי קרם פטיסייר ופירות מאת שף־קונדיטורית סאני דרעי 40 דקות קל כשר אפייה 5 דירוגים מילאתי אותה בקרם פטיסייר קלאסי שמשתלב נהדר עם פירות היער החמצמצים למתכון המלא
רולדת מוס שוקולד. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר רולדת מוס שוקולד מאת מיקי שמו 1 שעה למתקדמים כשר קינוחים 1 דירוגים כשפורסים את הרולדה המשודרגת הזאת, נגלה לעין מראה רב שכבות של מוס בשני גוונים למתכון המלא
רולדת שוקולד מריר עם דובדבני אמרנה של רות אוליבר | צילום: בועז לביא | סגנון: עמית פרבר רולדת שוקולד מריר עם דובדבני אמרנה מאת רות אוליבר 40 דקות+שעתיים קירור קל כשר עוגת שוקולד 3 דירוגים אמא היתה ממלאת את הרולדה בקצפת או בפודינג; אני הלכתי על מוס עדין של שוקולד מריר והוספתי דובדבני אמרנה למתכון המלא