הגלגול הבא

עוגת רולדה

המשחק עם מרכיבי הבצק והמילויים רב, והטעם והמראה שלה עומדים יפה במבחן הזמן
נובמבר 2019

הבצק של עוגת הרולדה גמיש ונוח לעבודה, ומאפשר לגלגל בקלות לכדי תוצאה סופית מרשימה. כך תכינו אותה במגוון מילויים ודרגות קושי.

מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו
מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו

מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות

2 דירוגים
תפוחים מקורמלים ועוגיות זה שילוב שכאילו נולד במטבח של בן & ג'ריס - מתוק, מושחת וטעים בטירוף למתכון המלא
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה של שף-קונדיטורית סאני דרעי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

רולדת שוקולד עם גנאש שוקולד פרלינה

2 דירוגים
רולדה כשרה לפסח על בסיס ביצים, קורנפלור ואבקת קקאו, שאפשר למלא בכל מה שרוצים למתכון המלא
רולדות פלודן במלית ריבת דובדבנים ואגוזים 
של בלה ויינברג. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
רולדות פלודן במלית ריבת דובדבנים ואגוזים של בלה ויינברג. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

רולדות פלודן במלית ריבת דובדבנים ואגוזים

7 דירוגים
בצק דקיק של שטרודל ממולא במרקחת דובדבנים ושקדים טחונים ועוד קצת פיסטוקים, שנותנים קראנץ’ וטעם מקומי מעניין למתכון המלא
רולדת שוקולד מריר עם דובדבני אמרנה של רות אוליבר | צילום: בועז לביא | סגנון: עמית פרבר
רולדת שוקולד מריר עם דובדבני אמרנה של רות אוליבר | צילום: בועז לביא | סגנון: עמית פרבר

רולדת שוקולד מריר עם דובדבני אמרנה

3 דירוגים
אמא היתה ממלאת את הרולדה בקצפת או בפודינג; אני הלכתי על מוס עדין של שוקולד מריר והוספתי דובדבני אמרנה למתכון המלא