לרכישת מנוי למגזין
Facebook
Instagram
Pinterest
Contact
מתכונים
חדשות
כתבות
טורים
מרקים
סופשבוע טעים
אפייה
חמין
פורים
עוד
בריא
בראנץ'
פסטה
בשר
דגים
טבעוני
גבינות
קינוחים
יין ואלכוהול
שף עלי זועבי
ראשי
כתבות
מתכונים
מסעדות
הכל
מתכונים
כתבות וטורים
מתכון
סלק בלאבנה ועשבים על טחינה שחורה
מאת
שף עלי זועבי
קל
כשר לפסח
צמחוני
פברואר 2019
מתכון
פילה לברק בקרסט ותפוח אדמה מדורה
מאת
שף עלי זועבי
קל
כשר לפסח
דגים
פברואר 2019
מתכון
סלט סלק ועשבים
מאת
שף עלי זועבי
קל
כשר לפסח
צמחוני
פברואר 2019
מתכון
סטייק פרגית על סלט עשבים
מאת
שף עלי זועבי
קל
כשר לפסח
עוף
פברואר 2019
מתכון
סביצ'ה דג ים תיכוני
מאת
שף עלי זועבי
קל
כשר
דגים
פברואר 2019
מתכון
טונה אדומה בעשבי תיבול וסלט אבוקדו
מאת
שף עלי זועבי
קל
כשר
דגים
פברואר 2019
ראו עוד
רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?
(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!
בפעם אחרת