החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים מים או ציר ירקות, למעט כוס אחת, בסיר גדול
2
מערבבים בקערה מיסו עם כוס הציר או המים ששמרנו בצד לתערובת חלקה ויוצקים לסיר.
3
מוסיפים לסיר פטריות, ג'ינג'ר, כורכום, פרוסות שאלוט, שום, סויה, פלפל שחור וקליפת לימון.
4
מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות. מוסיפים עלי תרד או קייל ומבשלים עוד 3־ 4 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים לצלחות או קעריות ומפזרים פרוסות בצל ירוק, פרוסות צ'ילי ותרמילי צנון.
תודה לעלה הביתה על חומרי הגלם למדור.