מתכון

מרק מיסו פטריות

מרק צלול ומרוכז, מהיר הכנה ומחמם. כדאי להצטייד עבורו בחומרי גלם טובים

31,668 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
מרק מיסו פטריות של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה
מרק מיסו פטריות של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים מים או ציר ירקות, למעט כוס אחת, בסיר גדול

2

מערבבים בקערה מיסו עם כוס הציר או המים ששמרנו בצד לתערובת חלקה ויוצקים לסיר.

3

מוסיפים לסיר פטריות, ג'ינג'ר, כורכום, פרוסות שאלוט, שום, סויה, פלפל שחור וקליפת לימון.

4

מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות. מוסיפים עלי תרד או קייל ומבשלים עוד 3־ 4 דקות. טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים לצלחות או קעריות ומפזרים פרוסות בצל ירוק, פרוסות צ'ילי ותרמילי צנון.

תודה לעלה הביתה על חומרי הגלם למדור.