מתכון

סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי

סלט עם גוון הודי בזכות ויניגרט קארי סמיך ועשיר. הכרוב נותן פריכות וטעם, ולכן לא כדאי לוותר עליו

17,133 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי.
רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע
סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה

לויניגרט

אופן ההכנה

לעוף

1

מערבבים את חומרי המרינדה, מורחים בהם את העוף ומניחים לחצי שעה במקרר.

2

מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את העוף 5-3 דקות מכל צד עד שהוא משנה את צבעו ועשוי בפנים. מכסים ומצננים. פורסים את העוף לרצועות.

לרוטב ויניגרט

3

שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.

לסלט

4

מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.

5

מערבבים חצי מהרוטב עם הסלט, מוסיפים את העוף ומערבבים. יוצקים מעל את שארית הרוטב ומגישים.