החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
לויניגרט
אופן ההכנה
לעוף
1
מערבבים את חומרי המרינדה, מורחים בהם את העוף ומניחים לחצי שעה במקרר.
2
מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את העוף 5-3 דקות מכל צד עד שהוא משנה את צבעו ועשוי בפנים. מכסים ומצננים. פורסים את העוף לרצועות.
לרוטב ויניגרט
3
שמים את החומרים בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב.
לסלט
4
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה.
5
מערבבים חצי מהרוטב עם הסלט, מוסיפים את העוף ומערבבים. יוצקים מעל את שארית הרוטב ומגישים.