אם אין מחבת שמתאימה לתנור, מתחילים במחבת ומעבירים לתבנית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי הבלילה ומשרים בתוכה את קוביות החלה ל-30 דקות לפחות ועד לילה לספיגת טעמים.
2
מחממים תנור ל-170 מעלות.
3
מחממים חמאה במחבת עם ידית ברזל ומקפיצים תפוחים טריים עם סוכר חום ותבלינים 3 דקות לריכוך והזהבה. מורידים מהכיריים.
4
מוסיפים קליפות הדרים, תפוחים מיובשים, חמוציות ואת קוביות החלה עם הבלילה. מפזרים שקדים.
5
אופים 20 דקות עד שזהוב ויציב.