החומרים טבלת מידות ומשקלות
למשחת תיבול:
אופן ההכנה
1
מפרידים את הפרפר של נתח ההודו לשני חלקים.
2
מערבבים את כל החומרים למעין משחה ומורחים היטב את שני הנתחים. מכניסים לשקית קוקי, קושרים ומשאירים ללילה במקרר.
3
מחממים תנור ל-160 מעלות.
4
מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון.
5
אופים כ-50 דקות עד שהבשר מבושל ויציב. אם רוצים להיות בטוחים, פותחים את השקית, נועצים שיפוד בבשר ומוודאים שהנוזלים שניגרים ממנו שקופים.
6
מגישים חם או מצננים. עוטפים ושומרים בקירור להכנת כריכים.
גיוון: אם יש זמן ורוצים הודו רך במיוחד, משרים את החזה במקרר ל-5-4 שעות בתמיסת מלח (1 ליטר מים, 1 כפית מלח) לפני שמתבלים.