בגרסה הזאת היא נאפית מעל טורטייה, שהופכת לתחתית קריספית ומקבלת תוספת של גבינות גרנה פדנו ועיזים, שמוסיפות לעומק הטעמים. לאופן ההכנה המלא צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפריטטה
אופן ההכנה
מכינים את הירקות
1
מחממים מעט שמן זית במחבת ברזל כבדה (בקוטר הטורטיות) שמתאימה לתנור, מטגנים בצל וקישוא כ־5 דקות להזהבה ומעבירים לקערה. מוסיפים למחבת מעט שמן זית ומטגנים תפוח אדמה כ־8 דקות לריכוך חלקי. מוסיפים לקערת הבצל והקישוא ומערבבים. לא שוטפים את המחבת.
2
מחממים תנור ל־180 מעלות במצב גריל עליון.
מכינים את הפריטטה
3
טורפים בקערה את יתר מרכיבי הפריטטה, מוסיפים את הירקות המטוגנים ומערבבים.
4
מחממים מעט שמן במחבת, מניחים טורטייה, יוצקים מעל את תערובת הפריטטה ומטגנים על להבה בינונית כ־2 דקות, עד שהפריטטה מתחילה להתייצב בשוליים בלבד.
5
מעבירים את המחבת לתנור ואופים 5־7 דקות נוספות להזהבה יפה. מגישים מיד.