החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב ויניגרט מיסו
לסלט
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
מניחים את כל המרכיבים בצנצנת, סוגרים ומנערים היטב לרוטב חלק. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד מים ומנערים שוב.
מכינים את הסלט
2
מניחים ירקות בקערה, מתבלים במלח ומערבבים. משרים 10 דקות להגרת נוזלים מיותרים.
3
מסננים את הנוזלים, מוסיפים לקערה חצי מכמות הרוטב, שקדים וצימוקים או חמוציות ומערבבים היטב. טועמים ואם רוצים מוסיפים עוד רוטב (שומרים את השאריות בכלי אטום במקרר עד שבועיים).