בשלוש מילים: מיז אן פלאס (צילום: shutterstock) חוכמת ההמונים: 21 טיפים שיישנו את חייכם במטבח מאת יונית נפתלי קו-אל חוכמת מטבח - טיפים ומדריכים ירקות פסטה הרגלי עבודה נכונים, טכניקות בישול חשובות, פתרון בעיות במטבח ועוד. ליקטנו ברשת (וניסינו) 21 טיפים שבאמת עובדים לכתבה המלאה
מרק צהוב לקוסקוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר סיר ללא גבולות מאת יונית נפתלי קו-אל מרקים מרק בטטה מרק כתום הבשלנים חגית ביליה, רותם ליברזון, חן קורן ועז תלם נפגשים בתוך סיר מבעבע ומשחררים את הסודות שלהם למרק מנצח לכתבה המלאה
שף אברהם (בבר) בן מויאל ביקוטה, באר שבע (צילום: דור קדמי) סיפורי השף בבר מאת ישראל שר אוכל מקומי אנשי האוכל אוכל מרוקאי ביקוטה, בין סמטאות העיר העתיקה בבאר שבע, מנציח שף אברהם (בבר) בן מויאל תבשילים מרוקאיים מסורתיים כמו ס'קט, דאוורה ואחרים לכתבה המלאה
החרדה הגוברת לבריאות ולתברואה מתבטאת בין השאר ברצון לדעת "מה נכנס לי לפה". איור: טל בן מנחם איך ולמה העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי? מאת נועה ברגר אוכל מקומי גסטרונומיה אנשי האוכל השבת הקסם והרומנטיקה לעולם מאיים, החזרת האמון באוכל שלנו, מענה לשמיים הסגורים והקניית משמעות בעולם לא ודאי - כך העצימה הקורונה את העניין באוכל מקומי לכתבה המלאה
עדיף להימנע, סוכר. צילום: GettyImages מתיקות הורסת: מה כל כך רע בסוכר? מאת ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק גסטרונומיה אוכל בריא לילדים ד”ר אורי מאיר־צ’יזיק מסביר למה סוכר הוא הבעיה הכי גדולה שהאנושות מתמודדת איתה בתזונה המודרנית לכתבה המלאה
THE WHOLE FISH COOKBOOK (צילום: רוב פלמר) כוכב ים מאת יונית נפתלי קו-אל דגים חומרי גלם אנשי האוכל השף ג'וש נילנד יצא למסע ימי על פני היבשת כדי ליצור מערכת יחסים חדשה בין האנושות לדגי המאכל - וזה מצליח. ראיון לכתבה המלאה
נתחים לצלייה במחבת של חוות צוק. מימין: שייטל, דנוור, המבורגר, סינטה, פילה בקר, אנטריקוט על העצם, סינטה על העצם. צילום: מאיי תדהר על הגז: כך תכינו סטייקים מושלמים בבית מאת שף אסף שנער ומרב סריג בשר על האש על האש בבית מבחירת הנתחים, דרך המחבת הנכונה ועד הטיפול בבשר - שף אסף שנער מחוות צוק מסביר איך מכינים סטייקים מושלמים בבית לכתבה המלאה
אותנטיות היא נזילה. אותנטיות היא כוח. אותנטיות היא הכל וכלום. איור: מיכל רוט למה חשוב לנו כל כך לאכול אוכל אותנטי? מאת נועה ברגר בעידן הדיגיטלי, הגלובלי, העיסוק באותנטיות הפך לאובססיה - בייחוד באוכל. מסע אל חקר האותנטיות באוכל לכתבה המלאה
מדריך לסוגי הדגים. צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר בסופר הקרוב לביתכם: מדריך לעשרת סוגי הדגים הנפוצים והאהובים בארץ מאת שף איל לביא דגים חומרי גלם דגים ופירות ים מה הבדל בין לברק לדניס? האם מוסר ים באמת מגיע מהים? מדריך מקיף משלב הקנייה ועד הצלחת לכתבה המלאה
השניצל המושלם. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע הזהב של השכונה: איך מכינים שניצל מושלם? בשר חזיר חומרי גלם יותר פריך, יותר עסיסי, פחות שמנוני ואולי גם יותר מקורי - שפים ואנשי אוכל חושפים את הפטנטים הסודיים שלהם לשניצל מושלם לכתבה המלאה
חמין אורז עם סילאן. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר 50 טיפים לחמין מושלם מאת יעל מירון-כנעני חומוס חמין ירקות גם אם טרם הכנתם חמין וגם אם אתם מכורים לתבשיל החורף המהביל, כאן נגלה לכם את כל הפטנטים לסיר החמין האולטימטיבי לכתבה המלאה