אדומה ולוהטת

מטבוחה

כל הדרכים להכין מטבוחה מנצחת
ספטמבר 2020

מטבוחה היא לא רק סלט לפתוח אתו ארוחה או לנגב עם חלה. אם פותחים את הראש  אפשר לשלב אותה בפסטה, בשקשוקה ובמגוון נרחב של תבשילים.

צ׳וקצ׳וקה- מטבוחה אלג'יראית של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
צ׳וקצ׳וקה- מטבוחה אלג'יראית של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

צ׳וקצ׳וקה- מטבוחה אלג'יראית

2 דירוגים
הצ’וקצ'וקה היא המקבילה האלג’יראית למטבוחה המרוקאית (אבל שלא תעזו להגיד את זה לבני העדה) והיא נוכחת בכל ארוחת שישי וחג למתכון המלא
מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

מטבוחה עגבניות כתומות וזעפרן

הוספת הזעפרן למטבוחה היא טוויסט אדיר ששובר את הטעם המוכר של הממרח. המלצה שלנו: מרחו אותה על ברוסקטה מלחם שאור למתכון המלא