מתכונים עם עלי סיגר

הם פריכים, זהובים וכיף למלא אותם במה שאוהבים. זה הזמן להוציא מהמקפיא עלים ולהכין מהם פסטלים, סיגרים ועוד מעדנים מתפצחים
אוגוסט 2020
  • בוריק לוקוס וחלמון של שף ברק אהרוני. צילום: רן בירן
    בוריק לוקוס וחלמון של שף ברק אהרוני. צילום: רן בירן
  • בוריק לוקוס וחלמון של שף ברק אהרוני. צילום: רן בירן
    בוריק לוקוס וחלמון של שף ברק אהרוני. צילום: רן בירן

בוריק לוקוס וחלמון

3 דירוגים
בשוקי הרחוב בתוניסיה מגישים את הבצק הדקיק המטוגן ממולא בתפוח אדמה, ביצה ואריסה. כאן הוספתי בשר לוקוס למתכון המלא
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

סיגרים של דג ים עם צזיקי צנוניות

2 דירוגים
הפסטלים אף פעם לא מתים, הם רק משתנים. עם מלית דג מתובלת לצד צזיקי ארומטי וקליל הם הופכים למנה קיצית ונפלאה למתכון המלא
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן
סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י של שפים אליעזר מזרחי ואורי נבון ממחניודה. צילום: רן בירן

סיגר קולסלאו עוף עם מטבוחה וצ'ירצ'י

אפשר לפרק את המתכון ולהכין רק את הסיגרים או התוספות, ואפילו לקנות את התוספות ולקצר תהליכים למתכון המלא
ניסואז טונה אדומה, תפוח אדמה סגול ובריק ממולא בביצה. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
ניסואז טונה אדומה, תפוח אדמה סגול ובריק ממולא בביצה. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

ניסואז טונה אדומה, תפוח אדמה סגול ובריק עם ביצה

סלט ניסואז הוא כר פורה ליצירתיות כיוון שהוא פתוח לפרשנות. בניס למשל, שם הומצא הסלט, לא מוסיפים תפוחי אדמה למתכון המלא