מתכונים מהספר "התססה מקומית" של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק

מגמות גלובליות הקשורות בסוגיות של מקומיות והתנגדות לתעשיות מזון מזהמות. ליקוט | צילום: דור קדמי
מגמות גלובליות הקשורות בסוגיות של מקומיות והתנגדות לתעשיות מזון מזהמות. ליקוט | צילום: דור קדמי

אם אין לחם תאכלו אורגני

במפגש השלישי של "שמים הכל על השולחן - המטבח הישראלי והמטבח הפלסטיני על קרש החיתוך" נשאלו המשתתפים מה הקשר בין אוכל טבעי למסורת, זהות לאומית וכיבוש? לכתבה המלאה
דוסה סבזי של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק | צילום: חיים יוסף
דוסה סבזי של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק | צילום: חיים יוסף

דוסה סבזי

החביתיות האלה הן גרסה של דוסה עם שדרוג בהשראת חביתית הירק הפרסית קוקו סבזי. את השדרוג הזה אפשר ליישם על כל חביתית מותססת שאתם מכינים בבית למתכון המלא